Пегула поскаржилася на якість ракеток під час фіналу US Open-2024

Американська тенісистка Джессіка Пегула (WTA 6), зіштовхнулася з технічними труднощами під час вирішального матчу US Open-2024 проти білоруски Аріни Сабаленко (WTA 2). Спортсменка висловила невдоволення станом своїх ракеток, що могло вплинути на її гру.

“Я перепробувала всі ракетки в моїй сумці. Вони такі погані. Мій м’яч як мертвий. Мій м’яч приземляється у секторі для подач. Це як у бейсболі”, — сказала Пегула для видання The Tennis Letter.

Варто зазначити, що американка поступилася білорусці у двох сетах (7:5, 7:5). Для Пегули це був перший фінал на мейджорах, оскільки до цього її найкращим досягненням на турнірах Великого шолома був чвертьфінал.

На US Open 2024 в одиночному розряді серед жінок Україну представляли Еліна Світоліна, Даяна Ястремська, Ангеліна Калініна, Леся Цуренко, Марта Костюк, Юлія Стародубцева та Катерина Байндль.

Ястремська, Цуренко, Стародубцева і Байндль вибули в першому колі турніру. Калініна в другому колі поступилася Світоліній, яка, у свою чергу, програла американці Гофф в третьому колі US Open 2024.

Найкращим досягненням серед українок на турнірі стала перемога Людмили Кіченок. 32-річна дніпрянка разом з латвійкою Оленою Остапенко виграла титул у парному розряді.

Читайте також: