Збірна України зазнала поразки від Албанії в першому матчі Ліги націй (відео)

Збірна України поступилася збірній Албанії у стартовому матчі першого туру групового раунду Ліги націй сезону-2024/25. Зустріч, що відбулася на стадіоні “Epet Arena” у чеській Празі завершилася із рахунком 1:2.

Наприкінці першого тайму українці мали нагоду забити: Роман Яремчук отримав передачу від Віктора Циганкова та вийшов на ударну позицію, але його постріл у ближній кут відбив воротар Томас Стракоша.

На початку другого тайму “синьо-жовтим” таки вдалося розпечатати ворота албанців. Після подачі албанці залишили Юхима Коноплю без нагляду, і захисник точним ударом у нижній кут воріт вивів Україну вперед — 1:0!

Проте вже на 54-й хвилині рахунок став рівним. Ардіан Ісмаїлі скористався метушнею в штрафному майданчику українців після кутового і вразив ворота з близької відстані.

На 60-й хвилині албанці повели в рахунку. Українські захисники не змогли перехопити передачу на Ясіра Асані, який потужним ударом забив гол, встановивши підсумковий результат — 2:1 на користь Албанії.

  • Ліга націй. Дивізіон В. 1-й тур

Україна — Албанія 1:2

Голи: Конопля, 49 — Ісмаїлі, 54, Асані, 66

У другому турі Ліги націй “синьо-жовті” проведуть гостьовий матч проти Чехії, який відбудеться у вівторок, 10 вересня. Команди зустрінуться на стадіоні у Празі.