Кам‘янське долучилося до Всеукраїнського забігу “Шаную воїнів, біжу за героїв України”

31 серпня у Кам‘янському відбувся спортивно-патріотичний захід – забіг в пам’ять про загиблих воїнів під гаслом “Шаную воїнів, біжу за героїв України”. Одночасно до заходу долучилися столиця та кожен з регіонів країни.

У Кам’янському міський голова Андрій Білоусов спільно з начальником Кам‘янської РВА Олегом Гапічем, головою райради Максимом Чехутою, керівниками правоохоронних органів, рідними загиблих, молоддю та спортивною спільнотою міста вшанували полеглих воїнів хвилиною мовчання. Провели церемонію покладання квітів до меморіалу на Майдані Героїв. Кожен бажаючий подолав дистанцію на честь свого рідного, знайомого чи друга військового. Присутні вшанувати пам’ять наших Захисників і Захисниць, які віддали свої життя за Батьківщину.

У цілому, Всеукраїнський забіг об’єднав майже тисячі людей з усієї Дніпропетровщини. Ця подія – нагадування про високу ціну, яку платять воїни за свободу та незалежність. Й данина шани кожному з них.

Кам‘янське долучилося до Всеукраїнського забігу "Шаную воїнів, біжу за героїв України" Кам‘янське долучилося до Всеукраїнського забігу "Шаную воїнів, біжу за героїв України" Кам‘янське долучилося до Всеукраїнського забігу "Шаную воїнів, біжу за героїв України" Кам‘янське долучилося до Всеукраїнського забігу "Шаную воїнів, біжу за героїв України" Кам‘янське долучилося до Всеукраїнського забігу "Шаную воїнів, біжу за героїв України"

Читайте також: