Баскетболісти Кам’янського готуються до нового сезону

29 серпня на базі СК “Прометей” пройшов баскетбольний фестиваль. Це були внутрішні змагання з баскетболу, які зібрали 5 місцевих команд, 2011, 2012 та 2013 років народження.

Як розповів тренер-викладач ДЮФШ “Надія” Юрій Мокієнко, мета фестивалю – виявити найбільш здібних гравців, які могли б взяти участь у чемпіонаті України ВЮБЛ (Всеукраїнська Юнацька Баскетбольна Ліга). Вже непогано проявили себе гравці 2012 року народження.

– Подібні змагання – гарна можливість дітям проявити себе та покращити свої навички, – наголосив Ю.Мокієнко. – Зробити крок уперед!

Баскетбол доволі популярний вид спорту в Кам’янському. Крім того, як каже тренер, це соціальний вид спорту.

– Діти приходять на секцію баскетболу постійно, їм ніхто не відмовляє, всі тренери готові займатися з усіма бажаючими, – каже Ю.Мокієнко. – Тренується багато хлопців, є в командах і дівчата. Дуже приємно спостерігати, коли діти вчаться існувати разом, відносяться один до одного на рівних, як друзі, колеги, вчаться бути людяними.

Звичайно, є певні труднощі через воєнний стан в країні: постійні тривоги, відключення світла, багато дітей з батьками виїжджають з міста, та, не дивлячись на це, баскетболісти Кам’янського тренуються в посиленому режимі і готові до нових змагань та перемог.

Учасник баскетбольного фестивалю, Кирило, учень ліцею №29, розповів, що йому дуже сподобалася ідея проведення баскетбольного фестивалю і що тут він знайшов нових знайомих.

– Сподобалося, що змагання зібрали багато команд, з якими можна було пограти, вдосконалити свої ігрові навички, спритність, відчути та побачити, як діє суперник та знайти нових знайомих, – каже спортсмен. – У баскетбол граю вже чотири роки, до цього, чим тільки не займався: футбол, тхеквондо, теніс, навіть шахи, але баскетбол зайшов найбільше. Сподіваюся, у новому сезоні на нас чекає багато змагань та перемог!

Усі учасники фестивалю отримали пам’ятні медалі та незабутні враження від змагань.

Баскетболісти Кам'янського готуються до нового сезону

Баскетболісти Кам'янського готуються до нового сезону Баскетболісти Кам'янського готуються до нового сезону Баскетболісти Кам'янського готуються до нового сезону Баскетболісти Кам'янського готуються до нового сезону Баскетболісти Кам'янського готуються до нового сезонуБаскетболісти Кам'янського готуються до нового сезону Баскетболісти Кам'янського готуються до нового сезону Баскетболісти Кам'янського готуються до нового сезону Баскетболісти Кам'янського готуються до нового сезону Баскетболісти Кам'янського готуються до нового сезону Баскетболісти Кам'янського готуються до нового сезону

Читайте також: