ФБУ довічно дискваліфікувала тренера національної збірної України та гравця молодіжки

Тренер національної збірної України та Черкаських Мавп минулого сезону Артем Сліпенчук, а також гравець молодіжної збірної України та Запоріжжя Артем Покоєнко довічно дискваліфіковані рішенням Виконкому ФБУ.

Про це повідомляє Федерація баскетболу України.

Артем Сліпенчук та Артем Покоєнко не повернулись до України після навчально-тренувальних зборів цього літа у визначені відповідними наказами ФБУ терміни.

“Враховуючи відсутність будь-якого підтвердження повернення в Україну та неприпустимість подібних дій з боку членів офіційних делегацій збірних команд України, Виконком Федерації баскетболу України розглянув питання щодо виключення тренера Артема Сліпенчука (28.11.1989 р.н.), зі складу Національної збірної команди України з баскетболу та довічно відсторонив споціаліста від будь-якого заняття баскетболом в Україні. Також Виконком ФБУ довічно дискваліфікував гравця Артема Покоєнка (20.01.2004 р.н.). Рішення прийнято одноголосно. За підсумком Виконкому ФБУ повідомила до Міністерства молоді та спорту України з відповідним клопотанням”. – йдеться в повідомленні ФБУ.

Читайте також: