“Динамо” зіграло внічию з австрійським “РБ Зальцбург” у матчі-відповіді Ліги чемпіонів

27 серпня київське «Динамо» провело матч-відповідь з австрійським «Зальцбургом». На жаль, українці не змогли подолати плей-оф раунд кваліфікації Ліги чемпіонів-2024/2025.

Тиждень тому в Любліні «Динамо» поступилися «Зальцбургу» — 0:2. Тож у матчі-відповіді стояло надскладне завдання, аби пробитися в основну сітку Ліги чемпіонів.

«Динамо» впевнено почали гру, але на 12-й хвилині відкрили рахунок господарі. К’єргор віддав пас Дагіму, той змістився з кута штрафного в центр і поклав м’яч у правий кут воріт. Незабаром австрійці кілька разів неточно пробили по воротах Бущана, потім Георгій виручив після удару Єо.

Надалі ініціативу перехопили кияни. На 29-й хвилині «Динамо» зрівняло рахунок — Ванат використав пас Михавка з глибини та переграв кіпера. До перерви біло-сині створили ще кілька моментів, але забити вдруге не зуміли.

Другий тайм видався непоганим на атаки, як у «Динамо», так і в «Зальцбургу», проте нічим вони так і незакінчилися. Таким чином, українці не здобули необхідний для проходу далі результат — 1:1.

Тепер «Динамо» продовжить свій шлях у єврокубках у груповому турнірі Ліги Європи. Жеребкування цієї стадії відбудеться у п’ятницю, 30 серпня, о 14:00.

Ліга чемпіонів-2024/2025. Плей-оф раунд. Матч-відповідь

«РБ Зальцбург» (Австрія) — «Динамо» (Україна) — 1:1 (1:1)

Голи: Дагім (12) — Ванат (29).

Попереджені: Діамбу (70), Гурна-Дуат (77) — Попов (31), Михавко (32), Ванат (65), Дубінчак (78), Біловар (90+2).

Читайте також: