“Ювентус” підписав контракт із захисником “Мілана”

“Ювентус” офіційно оголосив про підписання захисника П’єра Калюлю. Захисник орендований у “Мілана” до закінчення сезону 2024/25.

Раніше стало відомо, що сторони погодили річну оренду гравця за 3,5 мільйона євро. Також в угоді буде прописано можливу опцію викупу француза за 14 млн євро. Ще три мільйони “россонері” зможуть отримати як бонуси. Серед додаткових умов — 10% для “Мілана” за наступного перепродажу гравця.

Калюлю виступав за “Мілан” з 2020 року, перейшовши з “Ліону”. Минулого сезону через травми француз відіграв за “червоно-чорних” лише дев’ять матчів у Серії А, у той час як у минулих сезонах 2021/22 і 2022/23 був беззаперечним гравцем стартового складу “россонері”.

У це міжсезоння “б’янконері” вже підписали півзахисника “Ніцци” Хефрена Тюрама, півзахисника “Астон Вілли” Дугласа Луїса і вінгбека Хуана Кабаля з “Верони”, а також орендували голкіпера “Монци” Мікеле Ді Грегоріо.

“Ювентус” фінішував третім у Серії А, що дозволило здобути путівку до Ліги чемпіонів. Новий сезон туринці у дебютному поєдинку головного тренера Тіаго Мотти розпочали 18 серпня розгромною перемогою (3:0) над новачком елітного дивізіону “Комо”.

Читайте також: