Соболєва не змогла подолати перший раунд кваліфікації US Open-2024

Українська тенісистка Анастасія Соболєва поступилася Мір’ям Бйорклунд зі Швеції у першому колі кваліфікації US Open-2024.

Поєдинок тривав майже півтори години. У першій партії українка вела 3:1, але її суперниця переламала перебіг гри. Вирішальний момент настав за рахунку 4:5, коли Бйорклунд вдався брейк на чужій подачі.

У другому сеті суперниці помінялися ролями. Вже Соболєва була в ролі наздоганяючої – поступалася 1:3 та 2:4, зрівняла рахунок, але кінцівка партії знову залишилася за суперницею – 4:6.

Зазанчимо, що раніше дві співвітчизниці Анастасії успішно подолали перший кваліфікаційний бар’єр на американському мейджорі. Дарія Снігур обіграла “нейтральну” тенісистку Валерію Савіних, а Юлія Стародубцева впевнено впоралася з Вікторією Хіменес Касінцевою з Андорри.

US Open-2024 пройде з 26 серпня по 8 вересня. В основній сітці турніру гарантовано зіграють шість українських тенісисток: Марта Костюк, Еліна Світоліна, Даяна Ястремська, Ангеліна Калініна, Леся Цуренко та Катерина Байндль (остання – за “захищеним рейтингом”).

Читайте також: