Піхальонок визнаний найкращим гравцем третього туру УПЛ

Українська Прем’єр-ліга назвала півзахисника “Динамо” Олександра Піхальонка найкращим гравцем третього туру УПЛ-2024/25, а наставника “Олександрії” Руслана Ротаня – найкращим тренером. Опитування проводилося серед експертів, коментаторів та представників спортивних ЗМІ.

Піхальонок відзначився у матчі з “Карпатами” (2:1). Хавбек переміг в опитуванні, випередивши з великою перевагою опонентів. Далі у списку найкращих розмістилися Безерра (“Олександрія”), Кирило Ковалець (“Олександрія”), Мухаррем Яшарі (“ЛНЗ”), а Олексій Паламарчук (“Інгульець”) та Олів’є Тілль (“ЛНЗ”) розділили п’яте місце.

“Олександрія” Ротаня обіграла “Зорю” з рахунком 2:1. Екс-наставник олімпійської збірної в опитуванні обійшов Андреса Карраска з “ЛНЗ” та Олександра Шовковського (“Динамо”). Нагадаємо, Ротаня також було визнано найкращим тренером третього туру за версією Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу.

“Олександрія” лідирує в УПЛ, набравши шість очок після двох зіграних матчів. Рівну з командою Ротаня кількість балів також мають ще шість команд. У наступному турі команда Ротаня зустрінеться із чемпіоном “Шахтарем”. Нагадаємо, “Динамо” свій матч 4-го туру УПЛ із “Ворсклою” перенесло, щоб підготуватися до матчів плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Читайте також: