“Чорноморець” підписав бразильця Жуана Нету

“Чорноморець” оголосив про перехід вінгера португальського “Фамалікана” Жуана Нету.

Термін угоди 21-річного бразильця з одеситами не розголошується. За нову команду Жуан Нету виступатиме під 70-м номером.

Жуан Нету грав за “Фамалікан” з 2019 року. Вінгер увійшов до його історії як наймолодший дебютант клубу в чемпіонаті Португалії – у грудні 2020 року бразилець вийшов на поле проти “Спортінга” у віці 16,5 років. З того часу Жуан Нету зіграв лише вісім матчів за Фамалікан у чемпіонаті Португалії. Переважно він виступав за клубну команду U-23, також на правах оренди виступав за “Бенфіку Б”, відігравши за два сезони у її складі 12 матчів, не відзначаючись результативними діями.

Нагадаємо, що у понеділок “Чорноморець” оголосив про перехід захисника бразильського “Паранваю” Кайо Гомеса.

Також цього літа одесити підписали захисників “Шахтаря” Романа Савченка та Данила Удода, захисника “Минаю” Ярослава Кисіля, екскапітана “Металіста 1925” Артема Габелка, оформили перехід екснападника “Кривбасу” Олексія Хобленка. Моряки також підписали півзахисника Богдана Білошевського, вінгера Дениса Янакова та захисника Богдана Лотоцького.

Сьогодні, 16 серпня, “Чорноморець” відкриває програму третього туру УПЛ домашнім матчем проти “Колоса”. Поєдинок розпочався о 15:30 за київським часом. Стартові два тури команда Олександра Бабича програла – в гостях 0:1 від “Кривбасу” і домашні 0:1 від “Зорі”.

Читайте також: