Стало відомо, за яку суму продали переможну шаблю Ольги Харлан на благодійному аукціоні

Шаблю дворазової олімпійської чемпіонки Ольги Харлан, якою вона завдала переможного уколу у фіналі командного турніру Олімпійських ігор-2024 у Парижі, продано на благодійному аукціоні. Про це повідомив благодійний фонд Сергія Притули.

Сьогодні, 15 серпня, в прямому ефірі Сергій Притула та Ольга Харлан провели аукціон, на якому була представлена переможна шабля фехтувальниці з Олімпійських ігор-2024.

Новим власником шаблі Харлан став харківський футбольний клуб “Металіст 1925”, який викупив її за 10 мільйонів гривень. Всі кошти з аукціону підуть на закупівлю автоматизованих турелей “ШаБля” для Сил оборони.

Сергій Притула висловив подяку Харлан, всім учасникам та переможцеві аукціону. Він також повідомив, що за донати можна виграти прапор України з підписом Ольги.

Нагадаємо, на Олімпійських іграх-2024 Ольга Харлан здобула бронзову медаль у індивідуальних змаганнях і золото в командному турнірі. Таким чином, українка стала найтитулованішою спортсменкою в історії України на Олімпіадах, маючи в своєму активі 6 медалей.

Читайте також: