“Динамо” розпочало продаж квитків на домашній матч плей-офф кваліфікації ЛЧ із “Зальцбургом”

“Динамо” розпочало продаж квитків на номінально “домашній” матч плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів із “Зальцбургом”.

Ціна квитків різних цінових категорій варіюється від 45 до 345 польських злотих (від 475 до 3642 гривень). Придбати квитки можна тут.

Перша гра між “Динамо” та “Зальцбургом” відбудеться у польському Любліні на “Люблін-Арена” у середу, 21 серпня. Початок – о 22:00 за київським часом. Матч-відповідь запланований на “Ред Булл Арена” в Зальцбурзі 27 серпня (22:00 за Києвом).

На старті єврокубків кияни у двох матчах розгромили сербський “Партизан” – 6:2 та 3:0. Перед поєдинком, що пройшов у польському Любліні, кияни відмовилися від усіх офіційних заходів із сербським клубом, який раніше з’їздив на “братський” турнір до Москви.

За підсумками двох зустрічей “Динамо” пройшло шотландський “Рейнджерс” у третьому кваліфікаційному раунді. Кияни пропустили перемогу у “домашньому” для себе матчі (1:1): у складі “біло-синіх” відзначився Андрій Ярмоленко, у шотландців у компенсований час забив Сиріль Дессерс.

Гра у відповідь принесла перемогу колективу Олександра Шовковського – 2:0. За столичний клуб забивали Олександр Піхальонок та Назар Волошин.

“Динамо” пробилося до раунду плей-офф. За право зіграти у груповому етапі головного єврокубку кияни воюють із “Зальцбургом”, який на цій стадії впорався з нідерландським “Твенте” – 2:1, 3:3.

Читайте також: