Чотири українські тенісистки дізналися перших суперниць основної сітки турніру WTA 1000 у Цинциннаті

Українські тенісистки зіграють на турнірі WTA 1000 в Цинциннаті. Матчі основної сітки розпочнуться 13 липня після завершення кваліфікаційних ігор.

У основну сітку турніру потрапили одразу чотири українки: Марта Костюк, Еліна Світоліна, Даяна Ястремська та Ангеліна Калініна.

Суперниці українок на WTA 1000

Марта Костюк (Україна, 20): Еліс Мертенс (Бельгія, 35 WTA)

Марта Костюк зіграє свій перший матч на турнірі проти бельгійки Еліс Мертен. Вони вже зустрічалися двічі: у 2022 році на турнірі WTA в Індіан-Веллс перемогу здобула Еліс (2:0), а цього року Марта взяла реванш, обігравши Мертенс у першому раунді Australian Open (2:1). Костюк також є чвертьфіналісткою Олімпіади-2024.

Даяна Ястремська (Україна): Кароліна Мухова (Чехія, 30 WTA)

Півфіналістка цьогорічного Відкритого чемпіонату Австралії в першому раунді зустрінеться з представницею Чехії Кароліною Муховою. В очних протистояннях перевага на боці фіналістки Ролан Гарросу-2023 — три перемоги, в яких українка не виграла жодного сету.

Ангеліна Калініна (Україна): Каролін Возняцкі (Данія, WTA 70 WTA)

Першою суперницею Калініної стала переможниця Australian Open 2019 Каролін Возняцкі, яка отримала вайлдкард для участі в турнірі. Вони зустрічалися між собою двічі у 2024 році на турнірах WTA, і обидва рази Ангеліна здобула перемогу над представницею Данії (2:0 та 2:1).

Еліна Світоліна (Україна): переможниця кваліфікації

Еліна дізнається свою суперницю останньою — нею стане одна з переможниць кваліфікації, яка завершиться в понеділок увечері.

Матчі основної сітки WTA 1000 у Цинциннаті стартують 13 липня.

Читайте також: