Харлан виставила на аукціон шаблю, якою завдала золотий укол у Парижі

Шаблю дворазової олімпійської чемпіонки Ольги Харлан, якою вона завдала переможного уколу у фіналі командного турніру Олімпійських ігор-2024 у Парижі, продадуть на благодійному аукціоні. Про це повідомив благодійний фонд Сергія Притули.

“Ця шабля вже принесла золото Україні, а ми зробимо так, щоб вона принесла користь на фронті!”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що усі зібрані на аукціоні кошти підуть на закупівлю автоматизованих турелей “ШаБля”. Куленепробивна автоматизована система допомагає воїнам вести бій дистанційно, на відстані до 2 кілометрів, що зберігає життя та здоровʼя захисників. Залежно від встановленої зброї, цей робот здатен вражати легкоброньовану техніку, вогневі позиції та живу силу ворога. Також турель може виявляти цілі, адже має відеокамеру та тепловізор.

Поборотися за приз від олімпійської чемпіонки можна буде 15 серпня о 19:00 на сторінках Facebook та Youtube Сергія Притули.

Також у фонді створили окрему “банку”, де за донат від 200 грн можна взяти участь у розіграші прапора з автографом Харлан. Власник найбільшого донату отримає приз – “Кава з Ольгою Харлан”.

Читайте також: