“Не думаю, що зможу викластися на всі 100%”: Надаль оголосив про зняття з US Open-2024

Легендарний іспанський тенісист Рафаель Надаль, який має 22 трофеї на турнірах серії Grand Slam, оголосив, що не братиме участі в US Open 2024. Про це він повідомив у своїй соцмережі “X”.

“Привіт усім, пишу сьогодні, щоб повідомити вам, що я вирішив не брати участь на цьогорічному US Open — турнірі, з яким у мене пов’язані дивовижні спогади.

Я буду сумувати за тими електричними та особливими нічними матчами на Еші (стадіон імені Артура Еша — прим.) в Нью-Йорку, але я не думаю, що зможу викластися на всі 100% цього разу.

Особливо дякую всім моїм американським шанувальникам, я буду сумувати за вами і побачимося наступного разу. Бажаю всім удачі на завжди дивовижному US Open! Моїм наступним турніром буде Кубок Лейвера в Берліні”, — написав Надаль.

Надаль виступив на Олімпійських іграх-2024 у Парижі. В одиночному розряді він зупинився у другому колі після поразки від Новака Джоковича, а в парному розряді разом з Карлосом Алькарасом дійшов до чвертьфіналу.

Зазначимо, Рафаель Надаль чотири рази вигравав US Open (2010, 2013, 2017, 2019). А загалом у своїй кар’єрі здобув 22 титули на турнірах серії Grand Slam. Основна сітка US Open-2024 пройде з 24 серпня до 8 вересня.

Читайте також: