“Кривбас” – “Вікторія Пльзень”: де дивитися та які прогнози букмекерів на матч кваліфікації Ліги Європи

У четвер, 8 серпня, криворізький “Кривбас” зустрінеться з чеською командою “Вікторія Пльзень” у першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги Європи сезону-2024/25.

З огляду на повномасштабне вторгнення росіян проти України, номінально домашній матч для “Кривбасу” відбудеться у словацькому місті Кошице на однойменному стадіоні. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом.

Де дивитися матч “Кривбас” – “Вікторія Пльзень”

В Україні поєдинок між “Кривбасом” та “Вікторією Пльзень” у прямому ефірі транслюватиме телеканал UPL.TV. Також гру можна буде дивитися на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Прогнози букмекерів на матч між “Кривбасом” та “Вікторією Пльзень”

Букмекери вважають фаворитом чеський клуб. Ставка на перемогу “Вікторії” має коефіцієнт 1,64. Нічия оцінюється в 4,50, а виграш криворізького клубу – 5,80.

Ставки на прохід команди Юрія Вернидуба до третього раунду кваліфікації Ліги Європи мають коефіцієнт 5,10. Успіх чеської команди оцінюється в 1,17.

Матч-відповідь відбудеться в четвер, 15 серпня, в Пльзені. Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом.

Переможець двоматчевого протистояння “Кривбас” – “Вікторія Пльзень” вийде до раунду плей-оф кваліфікації Ліги Європи, де змагатиметься за путівку до групового етапу з шотландським “Хартсом”.

Команда, яка програє у дуелі українського та чеського клубів, у раунді плей-оф відбору Ліги конференцій зустрінеться з іспанським “Бетісом”.

Читайте також: