“Динамо” впустило перемогу на останніх секундах матчу з “Рейнджерс” у кваліфікації ЛЧ (відео)

Київське “Динамо” розіграло нічию з шотландським “Рейнджерс” у першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2024/25. Поєдинок на “Арені Люблін” у польському Любліні завершився з рахунком 1:1.

Вже на початку зустрічі кияни почали активно атакувати ворота шотландців та були досить близькі відкрити рахунок на 18-ій хвилині матчу, однак голкіпер “Рейнджерс” Джек Батленд відбив дальній удар Костянтина Вівчаренка. А згодом Владислав Ванат добив м’яч головою у ворота, але зробив це з офсайду.

На 38-й хвилині кияни вийшли вперед після чудової комбінації. Олександр Караваєв відібрав м’яч у центрі поля, обіграв одного суперника і віддав передачу на Ваната, який виконав простріл з правого флангу, а Андрій Ярмоленко замкнув його у порожні ворота.

Другий тайм розпочався з вражаючого сейву Георгія Бущана. Воротар “біло-синіх” у красивому стрибку відбив удар головою від Сіріля Дессерса після навісу з лівого флангу.

У завершенні гри шотландський клуб створив значний тиск на ворота динамівців і досягнув свого. У компенсований час, на 90+4-й хвилині, Дессерс врятував “Рейнджерс” від поразки.

Матч-відповідь відбудеться у вівторок, 13 серпня, на стадіоні “Гемпден-Парк” у Глазго. Початок гри о 21:45 за київським часом.

Переможець цього протистояння потрапить до раунду плейоф кваліфікації Ліги чемпіонів і зустрінеться з переможцем пари “Зальцбург” (Австрія) – “Твенте” (Нідерланди) за місце в груповому етапі найпрестижнішого єврокубка.

  • Ліга чемпіонів. Третій раунд кваліфікації, перший матч

“Динамо” — “Рейнджерс” 1:1

Голи: Ярмоленко, 38 — Дессерс, 90+4