Шакур Стівенсон: “Я рівнявся на Ломаченка, а він розчарував мене”

Чемпіон світу за версією WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон (22-0, 10 KO) висловився щодо можливості проведення поєдинку проти володаря титулу IBF у його дивізіоні Василя Ломаченка (18-3, 12 KO).

“Думаю, що у нас був час для того, щоб наші шляхи перетнулися. Я завжди говорив, що Василь Ломаченко – до біса хороший боєць. Я рівнявся на нього на початку кар’єри. Я дивився багато його записів, фільмів про нього, вчився у нього. Але він розчарував мене багатьма кроками, які зробив відтоді. Здається, що він не хоче, щоб наш бій відбувся”, – сказав Стівенсон в інтерв’ю YouTube-каналу Boxing News.

Нагадаємо, Стівенсон в останньому бою в головній події вечора боксу в Нью-Джерсі переміг Артема Арутюняна. Поєдинок тривав усі 12 раундів, у результаті Шакур переміг рішенням суддів.

WBC вже санкціонував поєдинок Шакура з Вільямом Сепедою. Торги з бою очікувалися на 20 серпня. Зважаючи на все, ця зустріч буде відкладена на невизначений термін.

Представники “Танку” тривалий час вели переговори про поєдинок з Василем Ломаченком. Івент планували провести в листопаді 2024 року в американському Лас-Вегасі на MGM Grand або T-Mobile Arena, проте українець вирішив взяти паузу в кар’єрі.

Читайте також: