“Полісся” поразкою “Олімпії” завершило єврокубковий сезон

1 серпня у Любляні житомирське “Полісся” зіграло матч-відповідь 2-го раунду кваліфікації Ліги конференцій проти словенської “Олімпії”.

На жаль, підопічні Імада Ашура не змогли перевершити суперника. До речі, перший матч з “Олімпією” також видався не вдалим для п’ятої команди минулого розіграшу УПЛ – 0:2.

Матч-відповідь українці розпочали непогано. Вже на 1-й хвилині Назаренко отримав м’яч на лівому фланзі, зробив простріл до лінії штрафного, і Кушніренко забив — 1:0, що стало історичним голом – першим для “Полісся” в єврокубках.

Та через 10 хвилин суперник зрівняв рахунок. Після довгої передачі на хід Флоруч підхопив м’яч у правому куті штрафного, обіграв Сарапія та влучно пробив у ближній кут.

На початку другого тайму хороший момент мав Гуцуляк, однак його удар головою прийняла на себе стійка воріт. Далі українці продовжували атакувати, але забити так і не змогли. А от словенці на третій компенсованій хвилині забили. Дурдов пробив головою, і м’яч опинився в сітці воріт -1:2 Таким чином “Полісся” завершило єврокубковий сезон.

Ліга конференцій-2024/2025. Другий кваліфікаційний раунд. Матч-відповідь

“Полісся” (Україна) — “Олімпія” (Словенія) — 1:2 (1:1)

Голи: Кушніренко (1) – Флоруч (11), Дурдов (90+3).

Читайте також: