Вероніка Марченко завершила виступи на Олімпіаді в 1/16 фіналу стрільби з лука

Українська стрільчиня з лука Вероніка Марченко поступилася мексиканці Алехандрі Валенсії і завершила виступи на Олімпійських іграх 2024 в 1/16 фіналу.

У першому раунді Марченко здобула перемогу завдяки “сімці”, яку Валенсія отримала другим пострілом. Другий раунд завершився нічиєю між українкою та мексиканкою.

Третій раунд закінчився перемогою Валенсії. Обидві стрільчині з лука намагалися потрапити в дев’ятку, але українка в останньому пострілі влучила у сімку.

Після нічийного четвертого раунду п’ятий раунд мав вирішити, хто пройде до 1/8 фіналу. У п’ятому раунді українка та мексиканка мали рівний рахунок перед заключними пострілами. Однак Вероніці не вдалося переломити хід поєдинку та зрештою українка поступилася мексиканці з рахунком 4:6.

Марченко була єдиною представницею України у жіночій стрільбі з лука та останньою українською спортсменкою в цій дисципліні. Раніше українці припинили боротьбу в міксті турнірі ще на стадії кваліфікації, а Михайло Усач вибув у першому раунді одиночного турніру.

Виліт Марченко означає, що Україна завершила свої виступи у стрільбі з лука на Олімпіаді-2024.

Читайте також: