Джервонта Девіс і Шакур Стівенсон домовилися про бій: коли відбудеться поєдинок

Визначено дату протистояння між володарем чемпіонського поясу WBC у легкій вазі Шакуром Стівенсоном (22-0, 10 КО) та володарем поясу WBA Джервонтою Девісом (29-0, 27 КО).

Боксери зустрінуться на рингу 23 листопада. Івент прийме одна з арен в американському Лас-Вегасі. Є ймовірність, що вечір боксу пройде на MGM Grand або T-Mobile Arena.

Стівенсон в останньому бою в головній події вечора боксу в Нью-Джерсі переміг Артема Арутюняна. Поєдинок тривав усі 12 раундів, у результаті Шакур переміг рішенням суддів.

WBC вже санкціонував поєдинок Шакура з Вільямом Сепедою. Торги з бою очікувалися на 20 серпня. Зважаючи на все, ця зустріч буде відкладена на невизначений термін.

У ніч проти 16 червня Джервонта захистив свій чемпіонський титул, відправивши в нокаут співвітчизника Френка Мартіна. 29-річний боксер залишається непереможеним, причому 28 перемог із тридцяти він здобув достроково.

Представники “Танку” тривалий час вели переговори про поєдинок з чемпіоном світу IBF та IBO у легкій вазі Василем Ломаченком. Івент планували провести в листопаді 2024 року в американському Лас-Вегасі на MGM Grand або T-Mobile Arena, проте українець вирішив взяти паузу в кар’єрі.

Читайте також: