“Буде важкий матч”: Ротань про зустріч олімпійської збірної України з Аргентиною

Сьогодні, 30 липня, в Ліоні, о 18:00 за київським часом, олімпійська збірна України в межах літніх Ігор-2024 проведе свій третій матч — із представником Південної Америки, командою Аргентини.

Гру транслюватимуть місцеві телеканали “Суспільного”, а також на телеканалі та сайті “Суспільне Спорт”.

Напередодні матчу головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань в інтерв’ю Українській асоціації футболу розповів про підготовку та очікування від поєдинку.

“Ці 48 годин після поєдинку з Марокко ми присвятили тому, щоб відновити хлопців. Бо команда була виснажена не тільки у фізичному плані. У вівторок буде важкий матч, оскільки треба буде багато емоційно працювати на оборону. Нам важливо спокійно діяти з м’ячем. Потрібно враховувати й погодні умови, буде ще спекотніше. Головне, і про це я кажу підопічним, — не дивитися на силу суперника, а відштовхуватися від своєї гри, прогресувати”, — зазначив Ротань.

Нагадаємо, для виходу до чвертьфіналу збірну України влаштує перемога. У разі нічиєї доля української команди залежатиме від паралельного матчу Марокко — Ірак, де буде потрібна менш результативна нічия. Якщо обидві зустрічі закінчаться з однаковим рахунком, підраховуватимуть дисциплінарні показники.

Додамо, що на матчі Україна — Аргентина працюватиме інтернаціональна суддівська бригада на чолі з представником Мавританії Дахане Бейда.

Олімпіада-2024. Чоловічий футбольний турнір. Група В

Аргентина, Марокко, Ірак, Україна.

  • 24.07. Аргентина — Марокко — 1:2
  • 24.07. Ірак — Україна — 2:1
  • 24.07. Аргентина — Ірак — 3:1
  • 27.07. Україна — Марокко — 2:1
  • 30.07. Україна — Аргентина (18:00, Ліон)
  • 30.07. Марокко — Ірак (18:00, Ніцца)

Читайте також: