Визначилися суперники дівочої збірної України WU-17 на Євро-2025

За підсумками жеребкування першого раунду Євро-2025 дівоча збірна України WU-17 потрапили до групи В2, де зіграють із командами Румунії, Мальти й Молдови.

Нагадаємо, що підопічні Сергія Сапронова у цьогорічній європейській першості у своїй групі другого раунду посіли останнє місце та вилетіла в Лігу В.

Матчі в групі В2 прийматиме Мальта восени. 13 листопада синьо-жовті зіграють із молдованками, 16-го — з господарками та 19-го — з румунками. Для того, щоб підвищитися в класі, нашій команді треба або посісти перше місце, або стати найкращою з-поміж шести других.

У Лізі А зіграють 28 команд, у тому числі чинний чемпіон, Іспанія, та сім команд, які перейшли з Ліги B за підсумками другого раунду Євро-2023/2024. Команди, які посядуть четверті місця, продовжать сезон у другому раунді в Лізі В.

У Лізі B зіграє 21 команда (зокрема збірні, які вилетіли з Ліги А в другому раунді Євро-2023/2024). Ці збірні боротимуться за вихід до Ліги А в шести групах. Переможці груп та володар другого місця з найкращими результатами проти команд, які посядуть перше та третє місця у своїх групах, перейдуть у вищий дивізіон.

На початку 2025 року пройде другий раунд відбору. За підсумками змагань у Лізі А визначаться сім збірних, які складуть компанію Фарерським островам у фінальній стадії.

Читайте також: