“Тайсоне, не бійся, я не залишу тебе одного”: Усик пообіцяв Ф’юрі важкий бій

21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться бій-реванш між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф’юрі.

В інтерв’ю для YouTube-каналу Sky Sports Boxing наш боксер поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку.

“Другий бій буде гарним. Тайсон знає, що я роблю. Я знаю, що робить Тайсон. Зараз чудовий час для мене та мого суперника. Це здорово. Я дуже радий своїй перемозі. Дякуючи Богу. Ф’юрі сказав, що бій був легким? Бог ти мій! Ні в якому разі. Гаразд, без проблем. Наступний поєдинок буде легшим. Для мене бій буде важчим, тому що Тайсон Ф’юрі – великий хлопець, хороший боксер з хорошим IQ. Але якщо Тайсон каже, що для нього бій буде легким, то гаразд, без проблем. Я бачу по очах Ф’юрі, що це нелегко. Це буде складно, дуже-дуже складно. Тайсоне, не бійся, я не залишу тебе одного”, –  сказав Усик.

Нагадаємо, у головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також відібрав у британця пояс WBC. Однак нещодавно він відмовився від пояса за версією IBF і тепер не є абсолютним чемпіоном світу.

Читайте також: