“Йому потрібен відпочинок”: Богачук вважає, що Ломаченко можливо завершить кар’єру

Тимчасовий чемпіон світу за версією WBC у першій середній вазі Сергій Богачук (24-1, 23 КО) висловився про те, що Василь Ломаченко (18-3, 12 КО) може вже завершити кар’єру – далася взнаки втома.

“Я вважаю, що він почувається не дуже сильним, трохи змученим. Звісно, він старий. 37 років, правильно? У нього була довга, велика кар’єра, він тяжко працював 30 років. 2 олімпійські медалі та довга професійна кар’єра. Хлопці, він не робот. Він така ж людина, як ти і я. Йому потрібен відпочинок. Я думаю, що, можливо, він не повернеться. Можливо, він завершить кар’єру”, — сказав Богачук в інтерв’ю Fight Hub TV.

Нагадаємо, 12 травня Ломаченко в останньому бою технічним нокаутом переміг австралійця Джорджа Камбососа. Українець виборов вакантний пояс IBF у легкій вазі, який раніше звільнив його попередній суперник Девін Гейні. Також Василь відібрав пояс IBO, яким володів Камбосос. У листопаді українець мав битися з володарем поясу WBA Джервонтою Девісом. Але промоутер Боб Арум повідомив, що Ломаченко відмовився від бою.

Читайте також: