“Він старий, має важке життя”: Богачук розкритикував Ф’юрі та прогнозує перемогу Усика в бою-реванші

21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться бій-реванш між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф’юрі.

Про майбутній поєдинок висловився тимчасовий чемпіон світу за версією WBC у першій середній вазі Сергій Богачук (24-1, 23 КО). Українець вважає, що в британця немає шансів.

“Мені здається, що Ф’юрі не зацікавлений у цьому поєдинку. Його цікавлять лише гроші. Він знає, що другий бій також програє. Він старий, має важке життя. Ви бачили відео в Інтернеті? Ф’юрі напився в барі, а тепер хоче реванш із найкращим боксером. Кинь, хлопче. Тобі треба старанно тренуватися, жити у залі, а потім прийняти реванш та перемогти. Ф’юрі п’є, відпочиває, але хоче повернутися та перемогти? Киньте, це безглуздо. Я думаю, що неможливо влаштувати цей бій, але якщо його організують, то, можливо, цього разу Усик переможе нокаутом. Я вважаю, що цього разу він нокаутує Ф’юрі”, – сказав Богачук в інтерв’ю YouTube-каналу Fight Hub TV.

Нагадаємо, у головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також відібрав у британця пояс WBC. Однак нещодавно він відмовився від пояса за версією IBF і тепер не є абсолютним чемпіоном світу.

Читайте також: