Збірна України з футболу поступилася Іраку на старті Олімпіади-2024 (відео)

Збірна України зазнала поразки від команди Іраку в матчі першого туру футбольного турніру на Олімпіаді-2024. Поєдинок на стадіоні “Парк Олімпік Ліонне” у Ліоні завершився з рахунком 2:1.

Перший тайм зустрічі пройшов без забитих м’ячів. Однак Україна більше володіла м’ячем та створювала небезпечні моменти, але не змогла відкрити рахунок.

На початку другого тайму українці змогли забити перший м’яч у поєдинку. На 53-й хвилині Арсеній Батагов головою пробив після подачі Дмитра Криськіва зі штрафного. Голкіпер збірної Іраку зумів відбити м’яч, але Валентин Рубчинський вдало зіграв на добиванні.

Однак рівно за дві хвилині після цього, Максим Таловєров при подачі з правого флангу поклав руки на спину Айману Хуссейну, що призвело до призначення пенальті. Хуссейн вдало реалізував 11-метровий та зрівняв рахунок.

На 72-ій хвилині матчу Ірак вийшов уперед завдяки голу Алі Джасіма, який пробив крізь кількох захисників “синьо-жовтих”. Рахунок став 2:1.

Головний арбітр матчу додав до основного часу 12 хвилин, однак жодній зі збірних не вдалося змінити рахунок. Матч завершився із рахунком 2:1 на користь Іраку.

  • Олімпійські ігри-2024. 1-й тур

Ірак — Україна 2:1

Голи: Хуссейн (пен.), 57, Джасім, 75 — Рубчинський, 53

У другому турі збірна України зіграє з командою Марокко 27 липня у Сент-Етьєні. А груповий раунд підопічні Ротаня завершать поєдинком з Аргентиною 30 липня у Ліоні.

 

 

Читайте також: