“Кривбас” завершив словенський збір поразкою від “Різеспора”

“Кривбас” провів останній контрольний матч на передсезонних зборах у Словенії. У результативному протистоянні бронзовий призер УПЛ поступився турецькому “Різеспору” – 3:4.

Підопічні Юрія Вернидуба дуже швидко відкрили рахунок – зробив це Єгор Твердохліб після подачі Максима Луньова з кутового. Незабаром суперник відновив статус кво – відзначився Таха Шахін. Криворіжці пропустили кілька моментів і в результаті програли перший тайм – якісний удар у кут вдався Алі Соуе.

Після перерви той же Соуе ударом головою оформив дубль, а потім Дал Варешанович дальнім ударом довів рахунок до розгромного. Команда Вернидуба не здалася та відродила інтригу. Точний потужний удар вдався Хрвоє Ілічу, після чого Дмитро Хомченовський вдало скористався відскоком. Але врятувати матч “Кривбас” не зумів і завершив словенський збір на мінорній ноті.

У першому турі УПЛ колектив Вернидуба зіграє з “Чорноморцем” 3 серпня. А вже 8-го числа “Кривбас” має зіграти перший матч проти чеської “Вікторії” (Пльзень) у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи.

Читайте також: