Еліна Світоліна розповіла про свою фізичну форму перед Олімпіадою-2024

Екс-перша ракетка України Еліна Світоліна дала розширене інтерв’ю виданню Radio NV напередодні Олімпіади-2024 у Парижі, де поділилася інформацією про свою фізичну готовність до ігор.

Останнім турніром для тенісистки перед Олімпіадою став Вімблдон. На цьому британському Грендслемі Еліна досягла чвертьфіналу, де поступилася 4-й ракетці світу, казахстанці Єлєні Рибакіній з рахунком 2:0.

29-річна тенісистка також планувала взяти участь у турнірі WTA 250 у Палермо, проте через травму спини вирішила пропустити змагання, щоб зберегти сили для Олімпійських ігор-2024.

В інтерв’ю Світоліна розповіла про своє відновлення і висловила радість від можливості представляти Україну на тенісній Олімпіаді.

“Я дуже рада, що в мене є можливість потрапити та виступати на Олімпіаді в такий важкий час для нашої країни. Сподіваюся, що зможу підготуватися, тому що у сезоні було дуже багато змагань і Олімпіада одна з них. Тобто кожного тижня в нас є турніри, на яких ми виступаємо і потрібен час, щоб підготуватися. Після Вімблдону я трохи відпочила, тому що в мене були проблеми зі спиною. Зараз вже тренуюсь, поїду до Парижа вже через кілька днів, щоб підготуватися і гарно виступити. Сподіваюся, що все буде добре і буду себе нормально почувати“, – сказала Еліна.

Нагадаємо, 26 липня стартує літня Олімпіада-2024 у Парижі, а тенісний турнір на ОІ відбудеться з 27 липня по 4 серпня.

Крім Світоліної, в одиночному розряді на Олімпіаді в Парижі гратимуть Марта Костюк, Даяна Ястремська та Ангеліна Калініна. У парному розряді Україну представлятимуть сестри Людмила та Надія Кіченок, а також дует Марти Костюк і Даяни Ястремської.

Читайте також: