Василь Ломаченко відмовися від бою з Джервонтою Девісом

У листопаді цього року мав відбутися поєдинок між володарем поясу WBA Джервонтою Девісом (30-0, 28 КО) та чемпіоном світу за версією IBF у легкій вазі Василем Ломаченком (18-3, 12 КО). Проте бою не буде, українець відмовився від нього.

Ситуацію прокоментував голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум.

“Ми ще побачимо Ломаченка, він це ясно дав зрозуміти. “Лома” не хоче битися до кінця року. Усе законно. Це пов’язано з Україною та його родиною. Щодо суперника, то в першому кварталі наступного року він може зустрітися з “Танком”. Ломаченко заробив свої гроші та зекономив їх”, – сказав Арум.

Нагадаємо, 12 травня Ломаченко в останньому бою технічним нокаутом переміг австралійця Джорджа Камбососа. Українець виборов вакантний пояс IBF у легкій вазі, який раніше звільнив його попередній суперник Девін Гейні. Також Василь відібрав пояс IBO, яким володів Камбосос.

У ніч на 16 червня Джервонта захистив свій чемпіонський титул, відправивши в нокаут співвітчизника Френка Мартіна. 29-річний боксер залишається непереможеним, причому 28 перемог із тридцяти він здобув достроково.

Читайте також: