“У світі немає більш перспективного супертяжа”: Макгіган назвав боксера, який може перевершити Льюіса

Відомий британський тренер і колишній чемпіон світу Баррі Макгіган відзначив 19-річного Мозеса Ітауму і вважає, що він з часом може перевершити легендарного Леннокса Льюіса. Юнак провів 9 боїв, в яких переміг, нокаутувавши суперників сім разів.

“З точки зору таланту, я не думаю, що бачив британського супертяжа, який був би так природно обдарований як 19-річний Мозес Ітаума. Не бачив ще такого боксера з часів Леннокса Льюіса, Ітаума може з часом його і перевершити. В Ітауми природний ритм на рингу. У нього потужний удар, Мозес – природний фінішер. Його дистанційний контроль, рівновага, координація та точність – усе на найвищому рівні. Ймовірно, у світі немає більш перспективного супертяжа”, – сказав Макгіган.

Мозес Ітаума — англійський боксер-професіонал, нігерійського походження, що виступає у важкій ваговій категорії. Член збірної Великої Британії наприкінці 2010-х і на початку 2020-х років, чемпіон світу серед молоді до 19 років (2022), триразовий чемпіон Європи серед молоді та юніорів (2018, 2019, 2022), багаторазовий чемпіон Англії, переможець міжнародних турнірів в аматорах. Входить до Топ-70 найкращих важкоатлетів усього світу.

Читайте також: