“Він природжений вбивця”: Джейк Пол в очікуванні бою з Майком Тайсоном

20 липня на стадіоні AT&T в Арлінгтоні (Техас, США) мав відбутися бій між 58-річним Майком Тайсоном (50-6, 44 КО) та відомим YouTube-блогером і боксером, 27-річним Джейком Полом (9-1, 6 КО).

Але після того, як “Залізному Майку” стало погано в літаку через виразку шлунка, івент перенесли на листопад. Пол на шоу Пета Макефі висловився про свого майбутнього суперника.

“Ми не контролюємо Майка Тайсона. Він сам собі начальник. Якщо він хоче прийти, заробити десятки мільйонів доларів і потенційно покласти край моєму шляху, то хто ми такі, щоб зупинити його? Цей хлопець робив це протягом усього життя. Він природжений вбивця, і це те, що він любить. Можливо, це те, що йому потрібно. Отже, так, вік — це важлива річ, але я вважаю, що це те, що зрівнює нас. Він має більше досвіду, а я маю молодість і, можливо, швидкість, щоб зуміти нокаутувати його”, – сказав Пол.

Останній професійний бій Тайсон провів у 2005 році. Майк поступився технічним нокаутом у шостому раунді ірландцю Кевіну Макбрайду.

Пол у грудні 2023-го переміг Андре Аугуста в першому раунді, а зовсім недавно, у березні, так само швидко нокаутував Раяна Бурленда. Свою єдину поразку Пол-молодший зазнав у лютому 2023 року від Томмі Ф’юрі. Брат “Циганського короля” виграв роздільним рішенням суддів.

Читайте також: