Стало відомо, з ким зіграє “Динамо” у третьому раунді кваліфікації ЛЧ

У понеділок, 22 липня у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, за результатами якого “Динамо” дізналося свого потенційного суперника. Ним став шотландський “Рейнджерс”.

У третьому раунді кваліфікації, де команда отримала статус несіяних, “Динамо” також могло змагатися з чеською “Славією”, австрійським “РБ Зальцбург” або французьким “Ліллем”.

Кияни розпочнуть свій шлях у Лізі чемпіонів у вівторок, 23 липня, зустрівшись із сербським “Партизаном”. Поєдинок пройде в польському Любліні на стадіоні “Люблін Арена”.

У разі перемоги над сербами у другому кваліфікаційному раунді, “Динамо” в 3-му раунді відбору зіграє з шотландцями. Матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів відбудуться 6-7, а також 13 серпня.

Зазначимо, що для виходу до основного раунду турніру “Динамо” потрібно пройти три раунди кваліфікації. Переможець 3-го кваліфікаційного раунду отримає місце в раунді плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів (жеребкування відбудеться 5 серпня), а переможець потрапить до загального етапу Ліги Європи.

У випадку поразки від “Партизана” за підсумками двох матчів наступного суперника динамівців буде визначено через жеребкування кваліфікації Ліги Європи.

Читайте також: