Стало відомо, хто розсудить матч “Динамо” з “Партизаном” у Лізі чемпіонів

Перший матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА, в якому київське “Динамо” зустрінеться із сербським “Партизаном”, судитиме бригада арбітрів з Німеччини. Про це повідомляється на сайті киян.

Німець Крістіан Дінгерт став головним арбітром для цього матчу. Його асистентами будуть Крістіан Дітц і Микола Кіммайєр, а четвертим арбітром призначили Флоріана Бадштюбнера.

Крістіан Дінгерт виступав арбітром у 15 матчах єврокубків, за які він показав 85 жовтих і 10 червоних карток, а також призначив 8 пенальті. Матч “Динамо” – “Партизан” є першим для Дінгерта з участю українських команд.

До речі, на матчі плей-офф відбору до Євро-2024 між Боснією і Герцоговиною проти України, Крістіан Дінгерт працював як асистент арбітра VAR.

Матч між “Динамо” та “Партизаном” відбудеться 23 липня на стадіоні “Люблін Арена” у польському місті Люблін. Початок гри заплановано на 20:00 за місцевим часом (21:00 за київським).

Якщо команді Олександра Шовковського вдасться пройти другий раунд, їхніми потенційними суперниками у третьому етапі стануть “Рейнджерс”, “Славія” (Прага), “Ред Булл” (Зальцбург) та “Лілль”. У разі програшу “Партизану”, кияни опиняться у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи.

Читайте також: