“Я наркоман слави”: Тайсон розповів, чому вирішив битися з Полом

У листопаді в США відбудеться бій між 58-річним Майком Тайсоном (50-6, 44 КО) та відомим YouTube-блогером і боксером, 27-річним Джейком Полом (9-1, 6 КО).

Поєдинок мав пройти 20 липня, але після того, як “Залізному Майку” стало погано в літаку через виразку шлунка, івент перенесли. Тайсон чесно зізнався, що хоче битися заради слави.

“Чи можу я бути чесним? Я не думаю, що Пол навіть зможе торкнутися мене, але я наркоман слави. Мені подобається, коли люди думають і говорять про мене цілий день. Я хотів би прожити коротке життя у славі, ніж довге і безславне. Просто я такий. Я гнатимуся за цим все життя. Я ніколи не відчую, що одержав те, що хочу. Мені завжди буде замало. До того ж я один з небагатьох людей, які люблять біль”, – зазначив боксер.

Останній професійний бій Тайсон провів у 2005 році. Майк поступився технічним нокаутом у шостому раунді ірландцю Кевіну Макбрайду.

Пол у грудні 2023-го переміг Андре Аугуста в першому раунді, а зовсім недавно, у березні, так само швидко нокаутував Раяна Бурленда. Свою єдину поразку Пол-молодший зазнав у лютому 2023 року від Томмі Ф’юрі. Брат “Циганського короля” виграв роздільним рішенням суддів.

Читайте також: