Джошуа назвав боксера, який завдав йому найболючішого удару

Екс-чемпіон світу Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) назвав боксера, проти якого він провів один із найважчих боїв у своїй кар’єрі.

“Мені дуже запам’ятався важкий поєдинок у 2011 році, фінал чемпіонату світу проти боксера з Азербайджану Магомедрасула Меджидова. Він нокаутував усіх на шляху до фіналу, у нас був справжній бій, він був дуже сильним.

Я був недосвідченим, робив безглузді помилки, і попався на один із його ударів і бум! Я ніколи не забуду той удар, він завдав мені емоційного і фізичного болю. Я програв на одне очко”, – сказав Джошуа в коментарі SecondsOut Boxing News.

У жовтні 2011 року у фіналі чемпіонату світу Джошуа програв Меджидову в одне очко – 22-21. Спочатку бій складався добре для Ентоні. Він чудово контратакував, добре працював на відходах і не давав суперникові прикластися по ньому. Проте з другого раунду розпочалася повноцінна битва. Меджидов якісно закидав через передню руку Джошуа, а рубка не припинялася до самого кінця. Ентоні навіть відраховували нокдаун.

Зазначимо, що 21 вересня Ей Джей вийде на ринг проти Даніеля Дюбуа. На кону стоятиме пояс IBF, який звільнив Олександр Усик.

Читайте також: