“Заслуговує на титульний бій”: Маурісіо Сулейман назвав можливого суперника переможця реваншу Усик – Ф’юрі

Президент Всесвітньої боксерської ради Маурісіо Сулейман (WBC) розповів, хто може стати наступним суперником переможця боя-реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

“WBC санкціонував перший бій Усика з Ф’юрі разом із реваншем. Онак зараз у нас немає обов’язкового претендента на титул WBC у хевівейті. Зараз після двох останніх перемог у Саудівській Аравії Агіт Кабаєл заслуговує на титульний бій. Він заслуговує на привілейоване становище, але зараз WBC санкціонувала тільки реванш Усик – Ф’юрі. Що буде далі, вирішуватиме рада директорів”, – сказав Сулейман.

Нагадаємо, у головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також відібрав у британця пояс WBC. Однак нещодавно він відмовився від пояса за версією IBF і тепер не є абсолютним чемпіоном світу. 21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться бій-реванш.

Читайте також: