Збірна України з футболу продовжить виступи під керівництвом Реброва

Сергій Ребров продовжить працювати головним тренером збірної України після завершення фінального турніру Євро-2024. Цю інформацію опубліковано на офіційному веб-сайті Української асоціації футболу (УАФ).

У середу, 10 липня в Будинку футболу відбулося чергове засідання Виконавчого комітету Української асоціації футболу (УАФ). Одним із головних питань стало обговорення виступів національної збірної на Євро-2024.

Після детального аналізу результатів команди президент УАФ Андрій Шевченко запропонував висловити повну підтримку головному тренеру Сергію Реброву та його тренерському штабу.

Цю пропозицію одностайно підтримали всі члени Виконкому. Сам же Ребров подякував за довіру й підкреслив, що вірить у потенціал збірної.

“УАФ створила всі умови для якісної підготовки національної команди до Євро-2024. Але слід згадати, що Сергій Ребров очолив збірну вже після початку відбірного циклу. І це ми також брали до уваги, оцінюючи роботу тренерського штабу.

Зараз завдання національної команди – підготуватися до виступів у Лізі націй, яка розпочнеться вже у вересні, та кваліфікації до ЧС-2026”, – зазначив президент УАФ Андрій Шевченко.

Нагадаємо, на Євро-2024 збірна України під керівництвом Реброва не змогла пройти до плейоф. Україна зазнала поразки від Румунії з рахунком 0:3, здобула напружену перемогу над Словаччиною 2:1 і зіграла внічию з Бельгією 0:0.

У всіх команд групи E було по 4 очки, але через найгіршу різницю забитих і пропущених м’ячів українська збірна зайняла останнє місце в групі та вилетіла з чемпіонату Європи.

Читайте також: