Дніпрянка Надія Кіченок успішно стартувала у парному розряді на Вімблдоні-2024

Українська тенісистка Надія Кіченок успішно стартувала у парному турнірі Вімблдону-2024.

Виступаючи у дуеті з угоркою Тімеєю Бабош, українка здобула перемогу над британками Наїктою Бейнс та Амелією Раєцкі, які отримали вайлд-кард. Поєдинок тривав одну годину та 26 хвилин.

Переломним моментом першого сету став успішний брейк у виконанні Надії та Тімєї за рахунку 3:3. Після цього їм не склало труднощів довести сет до перемоги. У другій партії історія повторилася, лише українсько-угорський тандем зумів забрати не сьомий, а п’ятий гейм на подачі суперниць.

У наступному раунді Кіченок та Бабош протистоятимуть третім сіяним турніру – парі Ніколь Меліхар/Еллен Перес (США/Австралія).

Нагадаємо, у парному розряді на британському мейджорі виступають п’ять українок. Марта Костюк разом із румункою Єленою-Габріелою Русе грає проти Джуліани Олмос (Мексика) та Алєксандри Панової (-), Ангеліна Калініна та Даяна Ястремська протистоять 11-м сіяним Коко Гауфф та Джессіці Пегулі (США), а Людмила Кіченок разом з Єленою Остапанеок з Латвії (яка раніше перемогла Дарію Снігур в одиночному розряді) зустрінуться з Дар’єю Севілл з Австралії та Юань Юе з Китаю.

Читайте також: