Ястремська та Стародубцева провели матчі другого кола Вімблдону-2024: як виступили українки

У середу, 3 липня одразу дві українські тенісистки провели матчі другого кола Вімблдону-2024. Даяна Ястремська (27 WTA) продовжить виступи у третьому колі грендслему, а Юлія Стародубцева (153 WTA) поступилася суперниці. Обидві провели на корті понад дві години.

Як минули матчі українок

Даяна Ястремська програла перший сет Варварі Грачовій з рахунком 3:6 через єдину втрачену подачу. У другому сеті з десяти геймів лише Даяні вдалося захистити свою подачу один раз, що дозволило українці виграти сет із рахунком 6:4.

У третьому сеті, при рахунку 5:4 на користь Грачової, вона подавала на матч, але невдало, після чого гра перейшла до тайбрейку, який Ястремська виграла 10:5.

Ястремська контролювала темп гри проти Грачової, маючи 35 віннерсів і 41 невимушену помилку, у той час як у її суперниці було по 16 віннерсів і помилок.

Юлія Стародубцева виграла перший сет завдяки єдиному брейку, але програла другий з таким же рахунком. У третьому сеті австралійка Сун зробила два брейки та виграла матч.

  • Вімблдон-2024. Друге коло

Даяна Ястремська (Україна, 28) – Варвара Грачова (Франція) 2:1 (3:6, 6:4, 7:6)

Лулу Сун (Австралія) – Юлія Стародубцева (Україна) 2:1 (4:6, 6:3, 6:2)

Суперницею Даяни Ястремської у третьому колі стане хорватка Донна Векич (27 WTA).

Крім Ястремської на Вімблдоні продовжують свої виступи в одиночному розряді ще три українські тенісистки: Марта Костюк, Еліна Світоліна та Дарія Снігур.

Читайте також: