У Франції представили наряди для носіїв медалей на Олімпіаді та таці для нагород від Louis Vuitton

Материнська компанія модного дому LVMH, яка є головним партнером Олімпійських Ігор-2024 та Оргкомітет Парижу оприлюднили наряди, розроблені для носіїв медалей, які вручатимуть спортсменам-переможцям, а також підноси, розроблені Louis Vuitton для розміщення медалей для кожної церемонії нагородження під час Олімпійських і Паралімпійських ігор у Парижі 2024.

Медалі нестимуть 515 волонтерів, це молоді люди, які є членами національних спортивних федерацій Франції. Форму для них створили на кшталт одягу 1924-го року, тобто сто років тому, коли Париж також приймав ігри. Екіпірування зроблене в стилі унісекс і складатиметься з сорочки поло, просторих штанів і традиційної кепки гаврош.Зазначається, що одяг створений з екологічних матеріалів.

Таці для медалей виготовили майстри дому моди Louis Vuitton. Вони можуть вмістити від двох до шести медалей. Внутрішня частина таці оздоблена чорною матовою шкірою, зовнішня – покрита шаховим принтом. Медалі, до речі, розроблені французьким ювеліром Шоме.

XXXIII літні Олімпійські ігри-2024 пройдуть в Парижі з 26 липня по 11 серпня. Останній раз Париж приймав Олімпійські ігри в 1924 році.

У Франції представили наряди для носіїв медалей та таці для нагород від Louis Vuitton

Читайте також: