Батько Райана Гарсії вважає, що сину треба лікуватися від алкоголізму

Батько боксера суперлегкої ваги Райана Гарсії (24-1, 20 КО) Генрі Гарсія вважає, що в сина є залежність від алкоголю. Він давно з ним не спілкувався і хоче, щоб той підлікувався.

“Я давно не розмовляв із Райаном. Він більше спілкується зі своєю матір’ю, а не зі мною, це нормально. Він зателефонує, коли буде готовим. Мені дуже хотілося б, щоб він пройшов терапію з приводу свого алкоголізму. Я реаліст і розумію, що він каже, що це може контролювати. Сподіваюся, це так, але вважаю, що всі оточуючі повинні підтримати його, щоб він припинив пити”, – сказав батько боксера виданню boxingnews24.com.

Нагадаємо, у квітні Райан Гарсія прийшов із пляшкою пива на офіційну церемонію зважування перед боєм із чемпіоном світу за версією WBC у першій напівсередній вазі Девіном Хейні (31-0, 15 КО). Поєдинок Гарсія виграв, але не відібрав чемпіонський пояс у Гейні, оскільки перевищив обумовлений ліміт вагової категорії.

У червні Раяна виводили в кайданках з готелю Waldorf Astoria (Беверлі-Хіллз, США). Спортсмен влаштував п’яний бешкет. Нещодавно боксер взагалі оголосив у соціальних мережах про завершення кар’єри.

Читайте також: