Ексчемпіон дав пораду Ф’юрі, як перемогти Усика в бою-реванші

21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться бій-реванш між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф’юрі.

Колишній чемпіон Насім Хамед вважає, що у першому бою у британця не було шансів, все мало закінчитися ще у дев’ятому раунді. Проте є шанси в бою-реванші. Хамед вважає, що Ф’юрі повинен бути більш агресивним на ринзі.

“Тайсон повинен бути агресивним і своїм джебом контролювати хід бою. Йому потрібно зайняти центр рингу. У першому поєдинку Ф’юрі вдавалися непогані аперкоти, їх потрібно збільшити і слід бити сильніше. Тайсону необхідно вже в стартових раундах завдати Усику серйозні удари. Тоді в нього буде шанс перемогти в реванші. Я взагалі був здивований, що Ф’юрі пережив той дев’ятий раунд. Він знайшов у собі сили пройти весь бій”, – сказав Хамед виданню Boxing News 24.

Нагадаємо, у головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також відібрав у британця пояс WBC. Однак нещодавно він відмовився від пояса за версією IBF і тепер не є абсолютним чемпіоном світу.

Читайте також: