“Коли за нами стоїть уся країна, багато що стає можливим”: Джамал Мусіала налаштований на успіх збірної Німеччини на Євро-2024

5 липня, о 19:00 за київським часом, в 1/4 фіналу на стадіоні “Арена Штутгарт” зустрінуться команди Іспанії та Німеччини.

Господарі турніру налаштовані на перемогу у цьому матчі і хочуть йти далі, а допоможуть їм в цьому рідні стіни. Таку думку висловив 21-річний півзахисник збірної Німеччини Джамал Мусіала.

“Так, той факт, що турнір проходить у Німеччині, надає нам додаткових сил. Ми відчуваємо підтримку. Коли за нами стоїть уся країна, багато що стає можливим. Що таке домашнє Євро особисто для мене? Для мене це велика честь, і я по-справжньому щасливий бути тут. Я хочу, щоб країна пишалася мною і була рада. Така відповідальність приносить масу задоволення”, – зазначив футболіст.

Нагадаємо, після завершення матчів 1/8 фіналу Євро-2024  та визначення всіх чвертьфінальних пар суперкомп’ютер Opta оновив свій прогноз щодо подальших подій турніру. Збірні Нідерландів та Англії мають найбільші шанси на проходження до наступного етапу чемпіонату. Іспанія та Німеччина мають практично рівні шанси на успіх у чвертьфіналі – 51,99% проти 48,01%.

Читайте також: