Ангеліна Калініна зазнала поразки в другому раунді турніру WTA 125 у Ноттінгемі

Українська тенісистка Ангеліна Калініна не змогла пройти до чвертьфіналу трав’яного турніру WTA 125 в Ноттінгемі. У другому раунді вона зустрілася з п’ятою ракеткою Великої Британії, Герріет Дарт, і поступилася їй у двох сетах.

Калініна розпочала турнір з перемоги над іспанською тенісисткою Нурією Паррісас-Діас. Проте, у матчі з Дарт, на жаль, не продовжила свій успіх.

Як пройшов матч

Перший сет завершився з розгромним рахунком 0:6 на користь Дарт. Це був перший раз з серпня 2022 року, коли українка не змогла набрати жодного гейму в одному сеті (у матчі з Коко Ґофф — 0:2). Стартова партія протривала лише 23 хвилини, а Дарт реалізувала всі три брейкпойнти.

У другому сеті Калініна зробила перший брейк, але її суперниця змогла відновити паритет і виграла зустріч з рахунком 7:5.

Що відомо

Хоча Калініна вийшла з турніру, вона продовжить свою участь у парному розряді, де виступатиме разом з француженкою Алізе Корне.

Після змагань в Ноттінгемі наша тенісистка перейде до підготовки для третього турніру великого шолома року, Вімблдона-2023. Калініна була заявлена до основної сітки Вімблдона разом з іншими українськими спортсменками, такими як Марта Костюк, Леся Цуренко та Катерина Байндль.