Гейні: “Я хочу ще раз зустрітися з Гарсією”

Чемпіон світу WBC у першій напівсередній вазі Девін Гейні розповів, що має намір провести другий поєдинок з американцем Раяном Гарсією.

“Я не засмучувався після першого бою, я просто говорив будь-яку нісенітницю. Зараз я зосереджений на поточних справах, а потім повернуся на ринг, коли настане час. Він заплатить за те, що він зробив на рингу та за його межами. Вся ця ситуація коштувала мені грошей. Я б хотів, щоб мій наступний бій був проти Раяна Гарсії. Якщо все буде гаразд.

Чекати кінця його дискваліфікації – це неможливо. Можливо, я повернуся раніше, але бажання зустрітися з Гарсією залишається сильним. Це бій, який хоче побачити світ. Звичайно, я хочу повернути своє в крові, я саме такий боєць”.

Поєдинок Гейні – Гарсія відбувся в Брукліні наприкінці квітня. Девін тричі за поєдинок опинився у нокдауні. За суддівськими записками Раян тріумфував з рахунком 114:110 та 115:109. Ще один суддя зафіксував нічию (112:112).

Наприкінці травня стало відомо, що Гарсія провалив повторний допінг-тест після бою з Девіном Гейні. Друга проба, як і перша, показала позитивний результат на останін – препарат, який застосовується для поліпшення показників витривалості.

У результаті бій Гейні з Гарсією визнали таким, що не відбувся. Зі статистики Девіна прибрали відмітку про поразку. Раяна на рік усунули від участі у поєдинках (до квітня 2025 року).

Читайте також: