“Я завжди казав, що він ідіот”: Джошуа жорстко висловився про Ф’юрі

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) заявив, що Тайсон Ф’юрі дуже зухвалий і добре, що він не зміг стати абсолютним чемпіоном.

“Я радий, що Ф’юрі не є абсолютним чемпіоном. Я завжди казав, що він ідіот, він дуже неповажний… Йому потрібно наступати на людей, щоб відчувати себе добре. Він не поважав Усика: “кролик” те, “середньоваговик” се, це не добре для спорту. Якщо я поважатиму тебе, а ти поважатимеш мене, ми зможемо підняти цей вид спорту і змусити людей думати, що ми два найелітніших бійці у світі. Але Ф’юрі наступить на тебе і зробить тебе схожим на хлопця, який щойно вийшов з пабу. Потім він піде і отримає ляпаса, він на це заслуговує”, — сказав Джошуа.

Нагадаємо, український суперваговик Олександр Усик (22-0, 14 КО) відмовився від пояса за версією IBF і тепер не є абсолютним чемпіоном світу. Тепер пояс IBF буде розіграний 21 вересня у бою між британськими суперважками Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) та Денієлом Дюбуа (21-2, 20 КО). Поєдинок пройде в Лондоні.