Беллью: “Усик виграє майже всі раунди в реванші з Ф’юрі”

Колишній чемпіон світу у першій важкій вазі Тоні Беллью вважає, що абсолютний чемпіон світу у хевівейті Олександр Усик впевнено виграє у британця Тайсона Ф’юрі у реванші, якщо вирішить вести бій другим номером.

“Я завжди вважав, що Усик переможе Ф’юрі. Насправді Олександр переміг у манері, якої я в нього не бачив. Він пресингував у бою і був агресором проти великого хлопця.

Я думаю, що якщо Усик поб’ється з Ф’юрі в реванші, то просто встане на задню ногу і виграє практично всі раунди в дуже негарному поєдинку. Якщо він вирішить битися на задній нозі, то ти не підійдеш до нього близько. Ти підходиш до Усика тільки тоді, коли він цього хоче. Якщо він не захоче пропустити удар, то не пропустить. Просто подивіться його бій проти Мурата Гасієва. Гасієв – феноменальний панчер, але за весь вечір він не зміг до нього доторкнутися”.

У ніч на 19 травня Усик завдав Ф’юрі першої поразки у професійній кар’єрі в бою, який пройшов на “Kingdom Arena” в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Перемогу було присуджено українцю роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113.

Усик став першим в епоху чотирьох поясів абсолютним чемпіоном світу у хевівейті. У суперважкій вазі востаннє статусом абсолюту володів Леннокс Льюїс у 1999 році, але тоді для цього звання було достатньо трьох титулів.

Повідомлялося, що між Усиком та Ф’юрі укладено угоду на повторний поєдинок. Циганський король офіційно активував опцію реваншу. Другий бій відбудеться 21 грудня 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Читайте також: