Збірні Словаччини та Румунії розписали гольову нічию у першому таймі Євро-2024 (відео)

У середу, 26 червня, збірні Словаччини та Румунії зійшлися в матчі заключного третього туру групи Е фінальної частини Євро-2024. Поєдинок проходить на “Франкфурт Арені” у Франкфурті. Паралельно з матчем Словаччина – Румунія в іншому поєдинку останнього туру групи E зустрінуться збірні України та Бельгії.

Як минув перший тайм Словаччина – Румунія

Обидві збірні розпочали гру рівно, катаючи м’яч на середині поля. На 6-тій хвилині матчу Ганцко виборов м’яч під час кутового, але пробив значно вище воріт.

За кілька хвилин після цього Раціу мав вдосталь часу та простору в штрафному майданчику, отримавши дотепну передачу, але з його ударом у правий кут воріт блискуче впорався Дубравка.

На 24-хвилині збірна Словаччини таки відкрила рахунок у матчі. Куцка переграв суперника та виконав прострільну передачу в розрахунку на партнера, яким виявився Дуда. Той вислизнув з-під опіки та зблизька влучно пробив головою в правий нижній кут воріт. Рахунок став 1:0.

Ганцко отримав попередження, після того як збив суперника. Рефері сигналізує про те, що хоче скористатись допомогою відеоасистента для того, щоб переглянути епізод, який трапився у штрафному майданчику раніше. Румунія отримала пенальті після відеоперегляду епізоду

Марін переміг у вольовому протистоянні та з одинадцятиметрової позначки відправив м’яч у ліву дев’ятку. Голкіпер Румунії не зміг цьому запобігти. Таким чином збірна Румунії зрівняла рахунок 1:1.

Перший тайм добіг до кінця, проте суддя додав до основного часу щонайменше 3 хвилни. Але доданий час нічого не змінив, команди пішли на перерву із рахунком 1:1.

Стартові склади

  • Словаччина: Дубравка – Пекарік, Шкріньяр, Вавро, Оберт – Дуда, Лоботка, Куцка – Шранц, Боженик, Гараслін
  • Румунія: Ніце – Раціу, Дрегушин, Бурке, Банку – Р. Марін, М. Марін – Ман, Станчу, Міхайла – Дрегуш

Читайте також: