Хорватія та Італія йдуть на перерву з нульовим рахунком

У понеділок, 24 червня, збірні Хорватії та Італії зійшлися в матчі заключного третього туру групи B фінальної частини Євро-2024. Поєдинок проходить на “Ред Булл Арені” в Лейпцигу.

Вже на 5-ій хвилині матчу збірна Хорватії спробувала відкрити рахунок: Лука Сучич завдав удару, який був спрямований у ліву дев’ятку, але Доннарумма видав надзвичайний сейв, бездоганно впоравшись із цією спробою.

Буквально через 5-ть хвилин у Хорватії була ще одна спроба надіслати м’яч за лінію захисту, автором якої став Брозович, але вона завершилась нічим.

На 28-ій хвилині збірна Італії вирішила увімкнутися в гру, але Хорватія зуміла дати відсіч: Лівакович здійснив чудовий сейв, впоравшись із ударом головою під перекладину, якого Бастоні завдавав після прострілу з флангу.

За дві хвилини після цього Модрич вирішив завдати удару по воротах, але особливої загрози для голкіпера він не становить, оскільки майстерно заблокований одним із захисників.

До кінця першого тайму обидві збірні активно атакують ворота один одного, проте всі спроби завершуються досить невдало зіграними передачами.

Перший тайм завершено. Суддя додав до основного часу ще одну хвилину, однак це нічого не змінило. Команди пішли на перерву із нульовим рахунком.

Стартові склади

  • Хорватія: Лівакович – Станішич, Шутало, Понграчич, Гвардіол, Модрич, Брозович, Ковачич, Сучич, Пашалич, Крамарич
  • Італія: Доннарумма – Ді Лоренцо, Бастоні, Калафьорі, Дарміан, Жоржіньо, Барелла, Распадорі, Дімарко, Пеллегріні, Ретегі

Читайте також: